karinochwilma

Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av karin - 23 augusti 2009 20:08

Jo visst är det så att jag oftast är hungrig, det ska jag villigt erkänna. I fredags så hade jag som vanligt fått min middag. Men lite senare på kvällen så kände jag att det knorrade lite nere i magtrakten. Matte höll på att fotografera moln så jag tänkte att jag lite obemärkt skulle smita över till grannbåten (som vi för övrigt inte kände). Den hade så lämpligt glidig ner mot oss och grannarna hade precis avslutat sin middag, älgfärsbiffar. Mums!


Bäst när jag stog där med framtassarna på grannens båt och baktassarna på vår så kände jag att båtarna började glida isär, mer och mer, jag blev liksom längre och längre. Vid det laget så hade matte sett vad jag höll på med, men då var det liksom redan för sent. Vår båt försvann under mina tassar och där blev jag hängade på relingen till grannbåten, med ett påföljande magplask. Pinigt! Och inte blev det bättre av att husse stod och skrattade och tyckte att jag kunde skylla mig själv :-( Skrattar bäst som skrattar sist tänkte jag, vi brukar ju dela kudde han och jag. Och nu var jag ju blöt :-)


Det var ju bara att simma iland. När jag ändå var där så tyckte jag att jag kunde kolla av grillarna som stod lite här och var på klipporna (det blev ju inget med de där älgfärsbiffarna...) Matte stod och ropade efter mig, det var ju mörkt så hon kunde inte se vad jag höll på med, även om hon hade sina misstankar...


Dagen efter den lilla nesan gällde det ju att hålla masken, man är ju cool.


Lite träning har vi hunnit med också. Husse fick leka ripa eller nåt och kasta dummiesar. Jag apporterade alla. Det var superkul. Sen har jag så klart simmat en massa också.


Visst lutar det lite ibland, det gäller att hitta ett bra ställe att ligga.


Jo, och visst är det så att husse och matte ska gifta sig, och jag får vara tärna har husse lovat :-) Matte är rädd att jag ska hitta på något bus, men vad är det värsta som skulle kunna hända? Att jag badar mitt under själva ceremonin? Vi ska nämligen hålla till här nere vid vår ångbåtsbrygga om vädret tillåter. Det ska bli mysigt, det blir ett litet bröllop med familj och några barndomsvänner till husse och matte.


Hade inte matte varit upptagen med att försöka fota moln, så hade hon kanske kunnat hindra mig från ett ofrivilligt kvällsdopp!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards